Je medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Een efficiënte selectie en slimme inzetbaarheid van hun talenten zijn dan ook een must. Via LinkedIn delen we daarvoor graag professionele tips. Altijd de nodige info bij de hand? Je kan de presentaties ook downloaden. Succes!

Deel 1: Het sollicitatiegesprek

De juiste kandidaat selecteren voor de job: hoe doe je dat? Antwoord: door de juiste vragen te stellen. Ontdek onze Top 20 waarmee je sollicitanten moeiteloos doorgrondt. En draai meteen ook even de rollen om: op welke vragen van de kandidaten bereid jij je best voor?

Download de presentatie hier.

Deel 2: Competenties, attitude en motivatie in kaart brengen via de STAR-methode

Moeilijk om tijdens een sollicitatiegesprek in te schatten hoe sollicitanten zouden passen op je werkvloer? Nu niet meer. De ingenieuze STAR-methode geeft je meteen een concreet beeld.

Download de presentatie hier.

Deel 3: Geef je nieuwe medewerkers een warm onthaal

Onderzoek wijst uit dat de eerste werkdagen van nieuwe medewerkers bepalend zijn voor een succesvolle samenwerking. Daarvoor ontwikkelde Asap een handig stappenplan. Een warm onthaal voor een nieuwe collega? Check!

Download de presentatie hier.

Deel 4: Haal het beste uit je team

Hoe je de motivatie, resultaten én het “Enjoy your Job”-gevoel bij je medewerkers boost? Dat ontdek je hier! Tipje van de sluier: het zit 'm ook in de details.

Download de presentatie hier.

Interesse in nog meer professionele tips? Volg Asap HR Group via LinkedIn.

Enjoy your Job!


Vind versterking voor jouw team!

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen