Op zoek naar een nieuwe medewerker? En liefst iemand die beschikt over de juiste opleiding, kennis en ervaring. Maar... dit zegt natuurlijk ook niet alles. De juiste kandidaat moet zich liefst goed voelen binnen de cultuur van uw organisatie, de juiste attitude hebben en passen binnen het bestaand team. Die aspecten opsporen en in kaart brengen: daarvoor zetten wij ons geheime wapen in. Maak kennis met Thalento® e-assessments.

Hoe moeilijk is het om die witte raaf te spotten?

Die nieuwe medewerker die perfect past in je onderneming? Een cv geeft je al heel wat feitelijke informatie. En een persoonlijk gesprek geeft je een eerste indruk. Maar er blijven een aantal belangrijke aspecten die heel wat moeilijker in te schatten zijn.

Hoe denkt de kandidaat? Hoe gaat hij/zij om met moeilijkheden of stress? Is de kandidaat gemotiveerd, standvastig, betrouwbaar? Past de nieuwe collega ook karakterieel in je team?

Deze aspecten helder in kaart brengen: daarvoor zetten wij ons geheime wapen Thalento® in.

Thalento® is een innovatieve software die de persoonlijkheid, motivatie en intelligentie van je kandidaten op een wetenschappelijke basis online test én professioneel gedrag voorspelt.

Onze persoonlijkheidstesten, cognitieve testen, vaardigheidstesten, taaltesten, loopbaantesten en competentiemetingen worden helemaal afgestemd op jouw onderneming. Ze zijn inzetbaar in alle sectoren en voor alle mogelijke functies. Zo krijg jij snel, in real time de meest heldere en objectieve informatie. En kan je een echt gefundeerde beslissing maken.

Benieuwd hoe wij met Thalento® ook die witte raaf voor jouw onderneming spotten? Maak snel een afspraak met onze consulenten op 089 20 14 00 of via mail op genk@talentxperts.be en ontdek hoe wij een boost geven aan jouw talentmanagement!

Meer weten over Thalento®? Check snel www.thalento.com.

Vind jouw droomjob!

Ontdek hier

Meer blogartikels lezen