Welke jobs bieden in 2019 jobzekerheid? | ASAP

Welke jobs bieden in 2019 jobzekerheid?

Welke jobs bieden in 2019 jobzekerheid?

De arbeidsmarkt verandert aan een razendsnel tempo. Gegarandeerd een toffe (nieuwe) job vinden? Deze beroepen zijn anno 2019 bijzonder in trek op de arbeidsmarkt.  

Job als technieker

Sleutel je graag aan machines en installaties? Dan is de job van technieker helemaal jouw ding. Storingen oplossen, problemen detecteren, kwaliteitscontroles uitvoeren: jouw vakkennis van PLC, elektriciteit en pneumatica zorgt ervoor dat alle productieprocessen efficiënt verlopen.

Techniek in de vingers? Check hier onze technische jobs.

Job als operator

High tech machines instellen en/of bedienen, producten minutieus controleren die voorbij komen: als operator waak je over de kwaliteit van alles wat buiten gaat in de onderneming. Dit is ‘enjoy’ aan de lopende band.

Productieprocessen vlot laten verlopen? Word operator.

Jobs in de bouw

Future-proof constructies bouwen, historische panden renoveren, aangename woon- en werkplekken inrichten: daar stroop jij je mouwen maar al te graag voor op. Je ziet dan ook echt resultaat van je werk. Van ruwbouw tot afwerking: jij voelt je helemaal thuis op een bouwwerf.

Een carrière in de bouw uitbouwen? Check hier onze construct-jobs.

Job als HR-consultant

Andere mensen de job van hun leven bezorgen: is dat niet de mooiste job ooit? Elke dag ga jij enthousiast en met een flinke portie empathie aan de slag om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten. Dieptegesprekken, interviews, (e-)screenings: bezig zijn met mensen is helemaal jouw ding.

Wat een HR-consultant doet? Majia en Randy vertellen je het graag

Anderen een droomjob bezorgen? Word HR-consultant.

Job als heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur

Producten laden, lossen, verplaatsen, stockeren, kwaliteitscontroles uitvoeren en orders picken: alles loopt bij jou op wieltjes. Met je heftruck en/of reachtruck vind jij moeiteloos je weg in een magazijn. Inkomend of uitgaand, jij zorgt ervoor dat alle producten en ladingen op de juiste plek geraken.

Zin in logistiek? Check onze jobs voor heftruck en reachtruck.

Job als chauffeur

Elke dag de baan opgaan, dat is écht jouw ding. De cabine van je bestel- of vrachtwagen is dan ook je tweede thuis. Goederentransport, personenvervoer, een koerierdienst, korte trajecten in de buurt of lange internationale trips: als chauffeur kan je heel wat kanten uit.

Onderweg naar de job van je leven? Maak hier een pitstop en vind jouw job als chauffeur.

Job als customer contact agent

Klanten helpen en hen een onvergetelijke ervaring laten beleven? Jouw enthousiaste persoonlijkheid, vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte attitude maken het verschil. Inbound, outbound, via telefoon, mail, social media of chatbox: een job als een  callcentermedewerker, televerkoper of klantendienstmedewerker is geknipt voor jou.

Wat een customer contact medewerker doet? Yenthe vertelt het je graag.

Klanten doen glimlachen? Word customer contact agent.

Jobs in administratie en onthaal

Microsoft Office is je beste vriend. Word, Excel en Outlook hebben voor jou dan ook geen geheimen. Verslagen, facturen, dossiers: in jouw handen zijn ze veilig en supersnel vindbaar. En die telefoons? Die sta jij met één brok enthousiasme te woord.

Een administratieve duizendpoot? Haal hier jouw adiministratieve job uit de kast.

Meer info over deze jobs?

Interesse om je carrière om te gooien? Onze jobspecialisten helpen je graag. Je vindt ze bij jou in de buurt.

Vind jouw droomjob

×
×