Waarom huishoudhulpen kiezen voor ASAP Dienstencheques | ASAP
Home / Artikel / Waarom huishoudhulpen kiezen voor ASAP Dienstencheques

Waarom huishoudhulpen kiezen voor ASAP Dienstencheques

Pourquoi les aide-ménagères choisissent-elles ASAP Titres-Services ?

De job van huishoudhulp zit in de lift. Steeds meer gezinnen doen beroep op de expertise van onze huishouddames en -heren. Ben jij sterk in huishoudelijk werk? Zoek je een job in jouw buurt? In een huiselijke omgeving? Ga dan aan de slag bij ASAP Dienstencheques. Onze trouwe huishoudhulpen vertellen je graag zélf waarom.

Katrien: “De jobs via ASAP Dienstencheques zijn in de buurt, goed bereikbaar én bij toffe gezinnen.”

“Na wat zoekwerk koos ik heel bewust voor ASAP Dienstencheques. Intussen ben ik er al 7 jaar aan de slag. En nog altijd ben ik tevreden over de samenwerking. Mijn contactpersoon regelt werkelijk alles voor me, ik kan op elk moment bij haar terecht. Niet dat dat nodig is. Ik werk heel zelfstandig en weet perfect wat me te doen staat bij mijn gezinnen. Elke werkdag doe ik 2 posten. Dat is een behoorlijke drukke agenda, maar de jobs zijn gelukkig allemaal in de buurt, goed bereikbaar én bij toffe gezinnen. Dat maakt het allemaal perfect haalbaar, zeker op mijn leeftijd (60 jaar).”


Martine: “De fijne contacten via ASAP Dienstencheques geven me veel voldoening.”

“Enkele jaren geleden maakte ik een drastische carrièreswitch. Na 32 jaar als bediende bij de mutualiteit koos ik voor ASAP Dienstencheques. En daar heb ik nog geen seconde spijt van. De aangename samenwerking met mijn ‘klanten’, het gevoel dat ik hen écht kan helpen, de fijne contacten met mijn ASAP-contactpersoon: ze geven me heel wat voldoening. In het begin deed ik enkele interims, maar al snel kreeg ik vaste opdrachten. Momenteel werk ik parttime bij een 5-tal gezinnen. En dat hoop ik nog lang te kunnen doen!”


Fatima: “ASAP Dienstencheques houdt écht rekening met hoe ik me voel in mijn job.”

“Ik ben al lang aan de slag als huishoudhulp. Vroeger was dat via verschillende andere interimkantoren, maar daarover was ik niet tevreden. Daarom maakte ik ongeveer 4 jaar geleden de switch naar ASAP Dienstencheques. Wat een verschil! Mijn begeleidster is gewoon top. Ze reageert supersnel en vriendelijk bij elke vraag die ik stel en houdt écht rekening met hoe ik me voel in mijn job. Momenteel werk ik 14 uur per week: ik poets niet alleen, maar strijk op dinsdag en donderdag en doe kleine boodschappen. Die variatie vind ik tof.”


Geert: “Ik kijk uit naar de fijne samenwerkingen met mijn vaste gezinnen.”

“Vandaag kreeg ik net mijn vast contract bij ASAP Dienstencheques, na 3 maanden interims en vervangingen. Ik ben er supercontent mee. Hiervoor werkte ik op de gesloten afdeling van een instelling. Een fulltime job die vooral emotioneel zwaar was. De omschakeling naar huishoudhulp heeft me goed gedaan. En ik kan een stuk van mijn ervaring meenemen. Het zorgende aspect komt namelijk soms ook in deze job aan bod. Ik kijk er nu naar uit fijne samenwerkingen op te bouwen met mijn ‘vaste’ gezinnen. De ondersteuning van ASAP Dienstencheques is alvast enorm. Top gewoon!"


Mbenza: “Ik voelde me meteen welkom bij ASAP Dienstencheques.”

“Mijn vriendinnen werkten al langer voor ASAP Dienstencheques. In december 2016 hebben ze me uiteindelijk overhaald ook de overstap te maken. En ik moet zeggen: ze hadden gelijk! Ik ben terechtgekomen bij een goed bureau waar ik me meteen welkom voelde. Ik werk nu 23 uur per week bij vaste families. Af en toe doe ik wel eens vervangingen, maar altijd in mijn eigen stad. De samenwerking verloopt vlot. Ik heb een fijne relatie met mijn begeleidster die mij goed begeleidt en ondersteunt. ASAP Dienstencheques is echt een aanrader. Hierbij een dikke dankjewel aan mijn vriendinnen.”

aan de slag als huishoudhulp?