Waarom gezinnen kiezen voor ASAP Dienstencheques | ASAP
Home / Artikel / Waarom gezinnen kiezen voor ASAP Dienstencheques

Waarom gezinnen kiezen voor ASAP Dienstencheques

Pourquoi les ménages choisissent-ils ASAP Titres-Services ?

Steeds meer gezinnen doen beroep op een huishoudhulp via dienstencheques. De voordelen van het systeem zijn dan ook onweerstaanbaar. Je krijgt een professional over de vloer die je huishouden spik en span houdt. Daarvoor betaal jij een bijzonder aantrekkelijk uurtarief, dat bovendien fiscaal aftrekbaar is. Onweerstaanbaar, we zeiden het al. Zeker via ASAP Dienstencheques. Onze ASAP-gezinnen vertellen je graag zélf waarom.

Hilde: “Ik was meteen onder de indruk van onze contactpersoon!”

“Ik ken ASAP Dienstencheques door mijn poetshulp. Die zat ook bij een ander bureau, maar wilde op een bepaald moment helemaal overstappen naar ASAP. Dus ben ik gevolgd. En ik was meteen onder de indruk van onze contactpersoon. Wat een ondernemend iemand! Ze denkt mee (bijvoorbeeld in geval van vakantie of ziekte), is altijd correct en super geduldig. Ook voor mijn huishoudhulp heb ik veel respect en appreciatie. Het is een arbeidsintensieve job die ik zelf niet beter zou kunnen. Op vraag van mijn huishoudhulp schakelde ik vorige week over op elektronische dienstencheques. Ook dat blijkt een slimme beslissing. De samenwerking met ASAP Dienstencheques verloopt heel vlot, op alle vlakken.


Lieve: “Ik heb nog geen spijt van de overstap naar ASAP Dienstencheques.”

“Het was mijn poetsdame die de overstap naar ASAP Dienstencheques wilde maken. En daar hebben wij nog geen moment spijt van. Onze contactpersoon is makkelijk bereikbaar en komt aan al onze vragen tegemoet. Vervangingen tijdens vakantie of ziekte, overlegmomenten, informatieaanvragen: ze is er altijd voor ons. Intussen ging onze huishoudhulp met pensioen en kregen we een nieuwe poetsdame. Ook daarmee klikt het goed. Ze verlicht mijn huishoudelijke agenda behoorlijk. Door omstandigheden kan ik zelf niet meer zoveel werk verzetten dan vroeger, dus het scheelt heel wat als je thuis komt in een proper huis. Zeker met 3 honden in huis.”


Claudine: “De keuze voor ASAP Dienstencheques was vanzelfsprekend.”

“Wij zijn nog niet zo lang klant bij ASAP Dienstencheques: 6 maanden ongeveer. De keuze was vanzelfsprekend. Ik passeerde regelmatig langs het ASAP-kantoor en ben er op een dag gewoon binnen gestapt. Sindsdien is mijn huishouden een stuk lichter. Maar goed, want we hebben een groot gezin en gaan beiden uit werken. Het systeem van dienstencheques is ideaal: je krijgt een professionele huishoudhulp over de vloer, bent volledig in orde met verzekeringen en inschrijvingen én de dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar. Wat wil je nog meer?”


Eddy: “Familie raadde me ASAP Dienstencheques aan: ik ben erg tevreden!”

“Vroeger had ik al een huishoudhulp via dienstencheques, maar familie raadde me ASAP Dienstencheques aan. En ik moet zeggen: ik ben erg tevreden. Mijn contactpersoon regelt werkelijk alles voor me. Ik heb geen computer, dus kan zelf geen elektronische dienstencheques bestellen. Maar ASAP Dienstencheques doet er alles aan om mij verder te helpen. Ik krijg ook iemand over de vloer die heel zelfstandig kan werken, die zelf initiatief neemt en ook poetst op plekken waar ik als man niet meteen aan denk. Onze samenwerking is dus een positieve ervaring voor mij. Ik kan ASAP Dienstencheques aan iedereen aanbevelen.” 


Petra: “Ik stapte het ASAP Dienstencheques kantoor binnen en werd écht snel geholpen.”

“In december 2016 beviel ik van mijn tweede kindje. Dat was ook meteen het moment waarop ik een huishoudhulp wilde inschakelen. Ik ben gewoon het ASAP-kantoor in de buurt binnengestapt en kreeg al snel een huishoudhulp over de vloer. De contacten met ASAP Dienstencheques verlopen vlot. Onze contactpersoon is bijzonder klantvriendelijk en reageert écht snel op een vraag of een bemerking. Het systeem is superinteressant, voor beide partijen. Mijn huishoudhulp werkt goed beschermd én ons huishouden wordt behoorlijk verlicht tegen aantrekkelijke financiële en fiscale voorwaarden. Zo hou ik tijd vrij voor mijn kindjes en geniet ik van voldoende quality time.”

 

vind een huishoudhulp in jouw buurt

Enjoy our Talent!