TalentXperts onder de vleugels van clearXperts als één sterke HR-speler | ASAP
Home / Artikel / TalentXperts onder de vleugels van clearXperts als één sterke HR-speler

TalentXperts onder de vleugels van clearXperts als één sterke HR-speler

TalentXperts & clearxperts

Om als één sterke speler een brede waaier aan HR-diensten in de markt te zetten, zal TalentXperts (deel van ASAP.be) geïntegreerd worden in de bestaande activiteiten van clearXperts.

Lees eerst: 

clearXperts voegt Talent Management aan haar dienstenaanbod toe

Hierdoor zal clearXperts nu ook Talent Management aan haar dienstenaanbod kunnen toevoegen, naast Projectsourcing, Interim management en Werving & Selectie. TalentXperts zal binnen clearXperts behouden worden als merk dat gespecialiseerde diensten aanbiedt op het vlak van Talent Management met Assessments, Development Centers en Consulting. Dankzij deze nieuwe structuur zal clearXperts zich verder kunnen positioneren als een one-stop-shop in HR voor tijdelijke instroom, vaste recrutering en retentie. Het nationale sales team zal hiervoor ook verder versterkt worden.


Ruben Peumans, CEO

Tot op heden deden zowel clearXperts en TalentXperts elk afzonderlijk aan Werving & Selectie. Het was een logische volgende stap om de krachten van clearXperts en TalentXperts te bundelen. Op die manier wordt clearXperts een brede speler in HR voor tijdelijke instroom, vaste recrutering en retentie. Zo kunnen we organisaties nog beter van dienst zijn in het opsporen en laten groeien van (tijdelijke) talenten."


De transitie naar deze nieuwe organisatie ging in vanaf mei 2019.

Wat verandert er wel binnen clearXperts en TalentXperts?

De Werving & Selectie-teams van clearXperts en TalentXperts worden samengevoegd onder clearXperts en staan onder leiding van Serge Roofthooft, Managing Partner van clearXperts.

Talent Management-specialistes Ellen Mollen (Limburg) en Charlotte Peeters (Vlaams-Brabant/Brussel) zullen het sales team van clearXperts vervoegen en zullen aangestuurd worden door Ellen Vanvlasselaer, Business Development Director van clearXperts. Beide dames zullen het portfolio van clearXperts uitdragen in hun respectievelijke regio. Hun specifieke expertise zal in het sales team ingezet worden bij complexe uitdagingen in Talent Management bij klanten. Ellen Mollen neemt bijkomend de verantwoordelijkheid van de TalentXperts-activiteit (assessements en development centers) op zich o.l.v. Serge Roofthooft en combineert dit met een rol als Partnership manager met Thalento en ASAP.

Wat verandert er niet binnen clearXperts en TalentXperts?

Ondanks een aantal aanpassingen in de manier van werken, zullen alle collega’s van zowel clearXperts als TalentXperts hun plaats van tewerkstelling behouden. Het samengestelde team zal gaan werken vanuit 3 operationele hubs in Antwerpen, Genk en Brussel. Deze locaties zijn tevens onze focusgebieden. In Antwerpen opende de nieuwe locatie voor testing & assesments recent haar deuren nabij het station van Berchem.

Ook blijft iedereen doen waar hij/zij goed in is, met hetzelfde takenpakket. De afgelopen weken hebben de teams weliswaar veel onderling overleg gepleegd, opdat de integratie en samenwerking vlot kan verlopen. In eerste instantie zal de focus nu liggen op de commerciële positionering van clearXperts. 

vind versterking voor jouw team