Enjoy your Job day 2018: een gezonde geest in een gezond lichaam | ASAP

Enjoy your Job day 2018: een gezonde geest in een gezond lichaam

Enjoy your Job day 2018

Op 4 juni 2018 zet ASAP heel wat in beweging. Tijdens onze derde nationale Enjoy your Job day zoomen we namelijk in op ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Uit ons grootschalig onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 66% van alle medewerkers een hoger enjoy-gevoel ervaart wanneer ze gestimuleerd worden tot meer beweging en sport tijdens hun job. Tijd om in actie te komen dus en onze baseline een superboost te geven!

Work it!

Het is duidelijk: we bewegen niet genoeg. We brengen heel wat uren zittend door: tijdens onze job én onderweg in onze wagen of op het openbare vervoer. Maar zelfs al ben je een hele dag in de weer – in de bouw, in productie, retail, … – dan nog is het belangrijk om na het werk te sporten. Maar hoe pak je dat aan? En hoe hou je het vol?

Op deze nationale Enjoy your Job day helpen we onze ASAP-medewerkers op weg om hun conditie (verder) op te bouwen. En we moedigen jou ook graag aan om meer te bewegen.

Laat de vierwieler in de garage en fiets samen met een collega naar je werk. Spreek af tijdens je lunchpauze voor een wandeling of fietstochtje. Of plan een sportieve afterwork in met je team. Het resultaat van al dat bewegen? Je voelt je fitter, energieker, zelfzekerder en stressbestendiger. Zodat je nog meer geniet van je job. En dat is niet toevallig onze baseline :-).

Wear it!

In stijl stappen en trappen? Ook daaraan hebben we gedacht. Wij creëerden namelijk een hip loop- en fietsshirt van Bioracer. De professionele jerseyshirts laten je huid ademen bij transpiratie en warm weer én houden je warm en droog tijdens typisch Belgische weersomstandigheden. Jouw persoonlijke loop- of fietsshirt gratis toegestuurd krijgen? Deze wedstrijd is helaas afgesloten. De winnaars maakten we bekend op onze Facebookpagina. 

 

Ready. Set. Enjoy!

 

×
×