9 dingen die je herkent als je een huishoudhulp in huis haalt! | ASAP
Home / Artikel / 9 dingen die je herkent als je een huishoudhulp in huis haalt!

9 dingen die je herkent als je een huishoudhulp in huis haalt!

9 dingen die je herkent als je een huishoudhulp in huis haalt!

Ben jij hele dagen aan het rennen? Lijk je geen grip te krijgen op je dagelijkse agenda met oneindig lijkende to-dolijst? Dan is het hoog tijd voor een hulplijn. Professionele hulp, die jou het leven makkelijker maakt. Wil jij ook wel eens weten hoe het voelt om een huishoudhulp in huis te halen? 

1. Vuil en stof zijn vreemden voor jou 

Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen in een proper huis? Een opgeruimde woning, waar je niet over spullen moet stappen om binnen te geraken. Waar het zand onder je schoenen kraakt. Of de stofvlokken je vrolijk tegemoetkomen. Met een huishoudhulp in huis kom je gráág thuis.

2. ‘Even opruimen’ net voor je huishoudhulp aankomt klinkt bekend

Kleren die nonchalant over stoelen worden gegooid. Schoenen waar je in het donker over struikelt. Afwas die op het keukeneiland overnacht. Met een huishoudhulp in huis is dat verleden tijd. Vreemd genoeg ruimen jij en je huisgenoten systematisch meer op ter voorbereiding van de komst van je huishoudhulp. Een aangenaam nevenverschijnsel.

3. Je ramen zijn – eindelijk – glashelder!

Een taakje waar je vroeger weinig tijd voor vond, wordt nu gelukkig door jouw huishoudhulp geregeld onder handen genomen. Zodat jij altijd een helder en streepvrij zicht hebt naar buiten.

4. Outfits hangen frisgewassen en gestreken klaar

’s Morgens in alle haast op zoek naar je hemd of je lievelingsshirt? Om dan te ontdekken dat die al even in de wasmand liggen? Nee hoor. Met een huishoudhulp pik jij jouw favoriete outfit frisgewassen en gestreken uit je garderobe. Zodat je in no time klaar bent voor een nieuwe dag op het werk.

5. Nooit meer vechten met naald en draad

Trotseer je de kou omdat je je jas niet meer helemaal kan toeknopen? Trap je voortdurend op de losgekomen zoom van je broek? Mist je favoriete hemd een knoop? Kledingstukken die klein verstelwerk nodig hebben, kunnen lange tijd in een hoekje belanden. Gewoon, omdat je het te druk hebt. Of omdat jij echt niet handig bent met naald en draad. Gelukkig is je huishoudhulp dat wél. En hoef jij jouw favoriete spullen niet lang te missen.

6. Geen fastfood meer op tafel

Na een drukke dag en een lange file ook nog gaan zwoegen in de keuken? Hoeft niet. Met een huishoudhulp komen heerlijke geuren uit de keuken je al tegemoet. Een vitaminerijke soep, kraakverse groentjes, een lekker stukje vis of vlees, … Mmm. Je maaltijd smaakt zoveel beter als je gewoon aan tafel kan schuiven.

7. Overhaast naar de supermarkt is verleden tijd

Lijkt het ook net of alle mensen op hetzelfde uur gaan winkelen als jij? Zodat jij je altijd – gehaast – tussen vervelend geplaatste winkelkarren moet wringen. En eindeloos tijd verliest in de rij aan de kassa. Hoeft niet meer. Jouw huishoudhulp doet dat voor jou. Zodat jouw kasten altijd goed gevuld zijn. En je nooit – nooit – zonder koffie komt te zitten.

8. Tijd voor wat écht telt!

Want met een huishoudhulp in huis kan jij zorgeloos genieten van de leuke dingen in het leven:

  • Een romantisch etentje
  • Gezellig op de zetel je favoriete series of films volgen
  • Een goed boek lezen
  • Uitstapjes met het gezin
  • De kinderen helpen met hun huiswerk
  • Enkele keren per week gaan sporten
  • Regelmatig afspreken met vrienden, zodat ze geen Facebook-herinneringen worden 

9. Of gewoon … eens helemaal niks doen.

Samen met je huishoudhulp haal je ook quality time in huis. En die is onbetaalbaar.


Meer weten over hoe onze huishoudhulpen jouw leven makkelijker kunnen maken? Voor een aangemane prijs, die ook nog eens fiscaal superinteressant is voor jou? Ontdek het hier.  Of neem contact op met onze ASAP Dienstencheques-experts in jouw buurt.


Enjoy your Quality Time!