Home / Account Manager Duurzaamheid (m/v)

Account Manager Duurzaamheid (m/v)

Antwerpen 17/04/2019 - 13:54

Wat ga je doen?

Ben je begaan met het klimaat en zie jij het zitten om dankzij jouw job een steentje bij te dragen aan een groene toekomst? Als ontdekkingsreiziger zeil jij de Belgische markt af op zoek naar nieuwe bondgenoten om mee samen te werken. Gewapend met een innovatief verpakkingsconcept hul jij de producten van je bondgenoten in een groen jasje. Staat jouw kompas in de richting van een win-winsituatie? Kom dan aan boord bij Moonen Packaging en zet hen op de kaart!
Moonen Packaging overtreft de verwachtingen!
Dankzij een grondige studie van de markt selecteert Moonen Packaging verpakkingsproducenten die zowel interessant zijn voor de planeet als voor de portemonnee van hun klanten. Zij geven jou een arsenaal mee van innovatieve verpakkingsoplossingen, waarmee jij vervolgens de klant kan vooruit helpen. Met zo’n sterk concept onder de arm voelt het voor veel klanten natuurlijk aan om met jou en Moonen Packaging in zee te gaan.
Wat houdt dit in?
Voor jou is het onderhouden en uitbouwen van relaties één van je topprioriteiten. Het werven van nieuwe klanten zie je als een uitdaging en is jouw topsport.

Wie ben jij?

Overtref ook jij verwachtingen?

Doordat je al enkele watertjes doorzwommen hebt, ben je vlot in het aanboren van nieuwe contacten en netwerken. Je speelt vlot in op de omstandigheden van de markt en kan snel van koers veranderen wanneer dat nodig is. Je neemt deel aan evenementen omtrent circulaire economie en duurzaamheid zodat er talloze opportuniteiten op jouw radar verschijnen. Je smeedt het ijzer wanneer het heet is en laat de kansen niet aan jou voorbij gaan.
In een wervelwind van enthousiasme neem je geïnteresseerden mee in het verhaal van ecologische verpakkingen. Jouw dynamische persoonlijkheid blijft plakken in het geheugen van prospects, maar jouw professionele aanpak is hetgeen dat hen uiteindelijk over de streep trekt.
Je legt contacten met zowel Vlaamse als Waalse bedrijven. Parlez-vous Français? Een beetje kennis en veel bereidheid om hierin te groeien is ruim voldoende.  • IT Kennis: 
    ,Ms office,

Wat bieden wij jou?

Hoewel je verpakkingen verkoopt, denkt Moonen Packaging echt “ out off the box”. Op het vlak van opleidingen durft Moonen Packaging de horizon breed te leggen. Als dit bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zijn er tal van mogelijkheden. Ook op het vlak van verloning overtreft Moonen Packaging aan het eind van de maand jouw verwachtingen. De buit bedraagt, naast jouw nettoloon en firmawagen, allerhande bijkomende voordelen. Een individuele bonus weerspiegelt jouw inspanningen van de maand voordien en hier bovenop worden er ecocheques, een GSM en laptop, extra verlofdagen,… voorzien.


Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url:
https://www.asap.be/nl/privacy-policy

  • Plaats tewerkstelling: 
    Antwerpen

Deel deze job