Home / Bij ASAP gaan we voor 100% enjoy!

Bij ASAP gaan we voor 100% Enjoy

 

 

 

Bij ASAP gaan we voor 100% Enjoy!

 

‘Enjoy your Job’: het is niet zomaar onze baseline. Elke dag gaan we tot het uiterste voor jou. Zodat jij asap met een glimlach aan de slag kan in een job waarin je he-le-maal jezelf kan zijn. Maar daarvoor hebben wij ook jouw hulp nodig. Of liever gezegd: jouw ongezouten mening.

 

Wat onze uitzendmedewerkers vinden van ASAP

 

 

 

 

ASAP … dat ben jij. Daarom laten wij graag onze uitzendmedewerkers zélf aan het woord. Eerlijk en ongezouten. Ben je supertevreden over onze ASAP-service? Liep er iets minder vlot? Heb je tips of suggesties voor ons? Wij horen het graag van jou zodat we onze service nóg beter kunnen maken.

Via een onafhankelijk onderzoeksbureau monitoren we non-stop op belangrijke contactmomenten. En ook de recencies op reviewplatform Trustpilot nemen we onder de loep. Met die feedback gaan we aan de slag. Werkpunten brengen we efficiënt in kaart en pakken we vakkundig aan. Zo garandeert ASAP dat jij jouw job met veel plezier doet.

Wij zijn pas 100% enjoy als jij dat ook bent!

 

 

Hoe jij onze ASAP-service ervaart:

enkele van de momenten waarop wij non-stop monitoren

 

1. Jouw online bezoek op ASAP.be

Op zoek naar een job waarin je helemaal jezelf kan zijn? Welkom op ASAP.be! Via zoekcriteria vind je er vacatures die je op het lijf geschreven zijn en relevante jobinfo.

2. Jouw online sollicitatie

Een toffe job gespot op onze jobsite? Solliciteren kan in 1 klik. Onze consulenten gaan achter de (computer)schermen asap aan de slag en volgen je sollicitatie efficiënt op.

3. Jouw screening

Ben jij het geknipte talent voor de job? Wij screenen je objectief op basis van jouw competenties. Onze jobspecialisten staan met raad en daad voor je klaar

4. Jouw opvolging 

Wanneer mag je feedback verwachten? Volgen er nog testen? Hoeveel gespreksrondes zin er voorzien? ASAP informeert je uitgebreid over het volledige sollicitatieproces. Bovendien ontvang je constructieve feedback waar je mee aan de slag kan. Onze jobspecialisten gaan door tot ze de gepaste job voor je hebben.

 

 

En jij? Wat vind jij van ASAP?

Heb je vragen, suggesties of tips? Schrijf een recensie op Trustpilot